DIY Natural Make up By marion maakt

Wist je dat meer dan 50% van wat we op onze huid smeren in ons lichaam wordt opgenomen? En dat veel make-up schadelijke stoffen zoals parabenen, petroleum, ftalaten, parfum, giftige conservering, lood…en andere kankerverwekkende en hormoonverstorende bestanddelen bevat? Bovendien zijn veel van deze stoffen nefast voor het milieu.

Bewuster leven hoeft echter helemaal niet saai te zijn. In deze workshop leer je natuurlijke make-up maken op basis van mineralen. Respect voor huid en natuur verzekerd! Vegan is mogelijk.

Je gaat naar huis met 5 producten in herbruikbare verpakking:
• Een gekleurde lippenstift met extra verzorgende eigenschappen
• Blush voor net dat extraatje meer
• Poeder foundation voor een gezonde glow
• Mascara die jouw wimpers benadrukken
• Een fixing spray zodat alle make-up op zijn plaats blijft

We starten vroeg om 13u00 aangezien we natuurlijk licht nodig hebben. Het einde is voorzien rond 17u00.

De prijs bedraagt 79 euro. Hierin zitten 5 volwaardige make-up producten met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Ook een uitgebreide infobundel krijg je mee naar huis. Tijdens de workshop kan je genieten van een drankje en een knabbeltje.

De plaatsjes zijn beperkt zodat een persoonlijke begeleiding gegarandeerd kan worden.

De workshop wordt gegeven door Marion (www.marionmaakt.be). Ze is ervaringsdeskundige in de moeilijke zoektocht naar volledig natuurlijke verzorgingsproducten. Bij gebrek aan betaalbare alternatieven, volgde ze verschillende gespecialiseerde cursussen en experimenteerde met kruiden en planten om tot gezonde en verfrissende producten te komen.

Sinds 2017 deelt ze haar passie via toegankelijke workshops (reeds meer dan 50 gegeven – telkens volzet! Zo ook al 3 workshop @atelier C.

Get ready to shine!

4 reacties

  1. atelierchausseedegand

    Dag Bettybond,

    Dat klopt! Marion kan zelfs voorzien dat het allemaal vegan materialen zijn. Alles zit ook in herbruikbare verpakking. Je maakt je eigen blush, mascara, lippenstift en fixing spray te plaatsen en je komt te weten met welke natuurlijke materialen je dit maakt. Je kiest naar je eigen voorkeuren qua kleur maar ook naargelang je huidtype. Een echte aanrader al zeg ik het zelf! Ik had spijt dat ik de vorige keer zelf niet deel nam ;). Groetjes Katrien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.