Oh Hello!

HI, ik ben Katrien – leerkracht ‘Beeld’ die daarbuiten trotste owner is van Atelier C(haussée de Gand), een atelier voor levenskunstenaars. Een term die alvast veel over mezelf zegt. Ik hou van het gezellige leven en sta steeds te popelen om nieuwe dingen te ontdekken en te bedenken. We bieden workshops en evenementen aan in de thema’s: kunst, lifestyle en drinks/food. Door mijn job zijn weinig technieken me nog onbekend. Deze zet ik om naar trendy workshops met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze misssie is om lokale creatieve experts kansen te geven hun talenten te delen met mensen die graag (creatief) willen bijleren. Kortrom: mensen samenbrengen om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en een fantastische leuke tijd te beleven.

Één reactie

  1. Kristien Verbraeken

    Beste Katrien,

    Ik ben Kristien en ik geef theeworkshops. Met veel enthousiasme en liefde laat ik mensen het pure van thee ontdekken. Samen proeven we verschillende origin theeën en reizen we doorheen de Oosterse bakermat van de thee. Ik vertel hoe je echt lekkere thee zet en wat de gezonde eigenschappen van deze plant zijn. Het samen proeven en ontdekken is ook een ritueel om tot rust te komen, een echte hug in a mug. Misschien is dat ook iets om samen te beleven in atelier C? Groetjes, Kristien

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.