Oh Hello!

HI, ik ben Katrien – leerkracht ‘Beeld’ die daarbuiten trotste owner is van Atelier C(haussée de Gand), een atelier voor levenskunstenaars. Een term die alvast veel over mezelf zegt. Ik hou van het gezellige leven en sta steeds te popelen om nieuwe dingen te ontdekken en te bedenken. We bieden workshops en evenementen aan in de thema’s: kunst, lifestyle en drinks/food. Door mijn job zijn weinig technieken me nog onbekend. Deze zet ik om naar trendy workshops met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze misssie is om lokale creatieve experts kansen te geven hun talenten te delen met mensen die graag (creatief) willen bijleren. Kortrom: mensen samenbrengen om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en een fantastische leuke tijd te beleven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.