Borduren op kledij

Borduren is HIP!

Tegenwoordig zien we de mooiste borduurcreaties op Instagram en Pinterest. Je kan op die manier je eigen somber kledingstuk in no time omtoveren tot een uniek hip stuk!

Eva Verbruggen, een creatieve duizendpoot, geeft en organiseert al verschillende jaren zelf borduur workshops. Ze schreef zelfs een populair boek over haar ervaringen met naald en draad.

Zelf zin om aan de slag te gaan? Eva komt graag naar Atelier Chaussée de Gand om haar kennis met jullie te delen!

Wat heb je nodig?
Breng een kledingstuk naar keuze mee naar Atelier C. Denk bijvoorbeeld aan een jeans jasje, -hemd of -broek, of een jurk in geweven katoen of linnen. Bij voorkeur stretch stof, maar geen zwarte kleuren. Neem gerust verschillende stuks mee. Bij het uittesten van deze workshop werd er zelfs geborduurd op een rugzak, je kan het zo gek niet bedenken! Eva bekijkt samen met jou de haalbaarheid van je idee.

Op het einde van de workshop heb je een ontwerp klaar, verschillende steken onder de knie en is je kledingstuk afgewerkt! Heb je bvb een grote tekening gekozen, dan kan je die thuis nog verder afwerken met de tools die je mee naar huis krijgt. Je kan trouwens thuis verder aan de slag met nieuwe ontwerpen, extra stukken voor jezelf of vriend(inn)en te pimpen! Je bent in staat om zelf de zotste creaties te maken met je nieuwe tools.

Er is geen voorkennis vereist!

Prijs: 65 euro incl.

☑ Een drie uur durende borduurworkshop
☑ Al het materiaal tijdens de workshop
☑ Een borduur ring, naald en draad om mee te nemen naar huis. Hiermee kan je nadien zelf nieuwe ontwerpen uittesten.
☑ Werkfiche over de verschillende steken
☑ Een hapje en een drankje
☑ Een gezellige avond in Atelier C

Meebrengen: zie tekst hierboven!

Kijk voor meer info en foto’s op de website van Eva.
https://www.hetateliervanevav.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.