Over

aTELIER CHAUSSEE DE GAND

Atelier C is ontstaan als uitdaging om creativiteit toe te voegen aan het leven. Creatief bezig zijn in het moment, zonder uren per week vrij te houden voor een avondcursus. Vanuit haar job heeft Katrien het geluk om jonge mensen allerlei soorten creativiteit bij te brengen. Maar ook volwassen mensen geven enthousiast aan dat ze willen bijleren en graag ruimte hebben om te kunnen experimenteren. Om hun talenten te ontdekken en deze te ontplooien.

Creatief bezig zijn in het moment, zonder uren per week vrij te houden voor een avondcursus

Atelier C biedt allerhande workshops aan doorheen het jaar. De ruimte kan zelf ook privé geboekt worden als onderdeel van een vriendenonderonsje, vrijgezellenfeestje of teambuilding. Ook vernissages en lezingen behoren tot de mogelijkheden. We bekijken graag met u de verschillende mogelijkheden.

De ruimte kan ook privé geboekt worden als onderdeel van een vriendenonderonsje, vrijgezellenfeestje of teambuilding


In het vrij atelier kan je op vaste momenten samenkomen met andere creatievelingen. Atelier C zorgt voor basismaterialen, de ruimte, een hapje en drankje tussendoor en de nodige tips en tricks indien je die wenst. Je doet volledig wat je zelf wil doen, maar evengoed kijken we samen om een specifieke vraag of vaardigheid aan te leren.**


Leer – creëer – beleef

Atelier C wil mensen laten leren en creëren. Voor een optimale belevenis bieden en behouden we beperkte plaatsen in een huiselijke en gemoedelijke sfeer. Hou zeker onze pagina Atelier Chaussée de Gand en Instagram (@atelier_chaussee_de_gand) in het oog voor nieuwe workshops en verdere ontwikkelingen.


Tot binnenkort!

aBOUT ME

HI, ik ben Katrien – leerkracht ‘Beeld’ die daarbuiten trotste owner is van Atelier C(haussée de Gand), een atelier voor levenskunstenaars. Een term die alvast veel over mezelf zegt. Ik hou van het gezellige leven en sta steeds te popelen om nieuwe dingen te ontdekken en te bedenken. We bieden workshops en evenementen aan in de thema’s kunst, lifestyle en drinks/food. Door mijn job zijn weinig creatieve technieken me nog onbekend. Deze zet ik om naar trendy workshops met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze misssie is om lokale creatieve experts kansen te geven hun talenten te delen met mensen die graag (creatief) willen bijleren. Kortrom: mensen samenbrengen om elkaar te inspireren, van elkaar te leren en een fantastische leuke tijd te beleven.


.

Mijn aanpak

Leer – Creëer – Beleef : dit is de tagline van onze workshops. Het eigen creatief proces is hierbij zeer belangrijk. Ik leer de technieken aan via allerhande hulpmiddelen om zelf tot een mooi resultaat te komen. Buiten het creatieve proces staat de belevenis centraal. Na een hartelijk ontvangst gaan we samen met een hapje en een drankje aan de slag. Geen stijve bedoening maar in een héél huiselijke sfeer. Je gaat steeds naar huis met de mooiste creaties. Ik kijk er naar uit jou te leren kennen!

Wat mensen zeggen

First time screenprint on a tote bag and i am quite proud of it! Thank you Katrien for this great workshop! Looking forward to your other workshops too!

Man yee

Zeer leuke workshop gevolgd in een huiselijke sfeer! Met prima gastvrouw!

Trine Spitaels

Geweldig concept!


Laten we samen leren. creëer. beleven