Workshop@home BOX polimeer klei juwelen


YaY! Deze nieuwe box biedt je ALLE tools en kennis om je eigen polimeer klei juwelen te maken. Alsof je een echte workshop volgt, maar dan thuis!

Het principe van de WORKSHOP@HOME BOX is simpel: via onze box krijg je thuis alle materialen geleverd om je eigen polimeer klei juwelen te maken. Bij aankoop krijg je een unieke code die je toegang geeft tot de online workshop op onze website. Aan de hand van duidelijke filmpjes en heel wat praktische tips slaag je er in no time zelf in je eigen juwelen te ontwerpen én af te werken.

Krijg thuis via onze box alle materialen om je eigen polimeer klei juwelen te maken. Bij aankoop krijg je een unieke code die je toegang geeft tot de online workshop op onze WEBsite

In deze workshop gaan we aan de slag met polymer clay. Dit soft mat materiaal bestaat in de mooiste kleuren. Wij selecteerden de mooiste kleuren in 3 pakketten. Bij de aankoop van een box krijg je de keuze uit een kleurpakket: Pink Paradise – Modern Latin – Hip & Trendy. Kan je niet kiezen? Bestel dan gewoon een extra kleurpakket en krijg er extra juweelonderdelen bij.

Via deze box leer je de verschillende technieken om deze klei niet alleen te bewerken naar de mooiste vormen, maar ook om kleuren te mengen en er een terrazzo, marmeren, of degradé look aan te geven! Wil je een snel en efficiënt resultaat bekomen? Kies dan voor de deluxe box mét unieke drukmallen van bioplastic die speciaal voor Atelier C op maat gemaakt werden.

De afgewerkte kleivormen kan je heel eenvoudig in je eigen keukenoven bakken. Na het bakken leer je jouw juwelen af te werken met professionele juweelonderdelen. Je krijgt heel wat oorhangers en ringetjes bij de box, die je met de meegeleverde juweel tang zo in elkaar zet.

In de box zitten alleen maar kwalitatieve producten. De klei is van de beste kwaliteit en volkomen onschadelijk.

In de box zitten alleen maar kwalitatieve producten. De klei is van de beste kwaliteit en volkomen onschadelijk.

Topidee als creatieve uitlaatklep tijdens en na coronatijd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.