DIY natural face care

Wist je dat meer dan de helft van wat we op onze huid smeren in ons lichaam terecht komt? En dat veel (dure) verzorgingsproducten hormoonverstorende stoffen, microplastics (= kleine deeltjes plastic), synthetische bewaarmiddelen … bevatten die nefast zijn voor mens en natuur?

In deze workshop leer je jouw huid verzorgen op een verantwoorde, duurzame manier, zonder een fortuin uit te geven. We maken gebruik van 100% natuurlijke en kwaliteitsvolle grondstoffen. Respect voor huid en milieu verzekerd!

We focussen in deze workshop op het gezicht.
Je gaat met 4 producten in herbruikbare verpakking naar huis:

– Een dagcrème vol antioxidanten en vitaminen afgestemd op jouw
huidtype
– Een hydraterende gezichtsreiniger
– Tonic om de huid terug in balans te brengen
– Een verzorgend oogserum

De workshop kost 65 euro incl.
– warm ontvangst met een drankje en hapje
– 4 DIY producten op maat die je meeneemt naar huis
– Alle info om hier thuis ook mee aan de slag te gaan

De workshop wordt gegeven door Marion (www.marionmaakt.be). Ze is ervaringsdeskundige in de moeilijke zoektocht naar volledig natuurlijke verzorgingsproducten. Bij gebrek aan betaalbare alternatieven, volgde ze verschillende gespecialiseerde cursussen en experimenteerde met kruiden en planten om tot gezonde en verfrissende producten te komen.
Sinds 2017 deelt ze haar passie via toegankelijke workshops (reeds meer dan 50 gegeven –waarvan 2 bij Atelier C- telkens volzet!) waarbij ze mensen enthousiast aanleert hoe ze zelf aan de slag kunnen gaan.

Kosteloos annuleren kan tot 7 dagen voor de workshop. Kan je toch niet komen? Stuur dan gerust iemand anders in jouw plaats.

Één reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.